Тіна Кароль неочікувано зізналася, про якого чоловіка мріє
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Тіна Кароль неочікувано зізналася, про якого чоловіка мріє

Тіна Кароль неочікувано зізналася, про якого чоловіка мріє

Талановита українська співачка Тіна Кароль майже ніколи не ділиться особистими подробицями зі своїми відданими фанатами. Однак нещодавно артистка неочікувано заявила, що після смерті чоловіка в її житті вже є місце коханню. Окрім того, красуня навіть зізналася, якого чоловіка мріє бачити поруч. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на програму "Кава з перцем", що виходить на телеканалі "Україна".

Не можна не згадати про те, що після смерті чоловіка та продюсера Тіни Кароль минуло вже 7 років. Протягом цього тривалого періоду красуня не мала жодних публічних стосунків, а її роман з відомим співаком та колегою Даном Баланом досі залишається таємницею, адже жоден з артистів не підтвердив його офіційно.

Однак нещодавно співачка заявила, що в її житті є місце чоловікам. Тіна Кароль відверто зізналася, що мріє стати мамою вдруге і хоче народити донечку. У новому інтерв'ю вона розповіла, яким має бути її обранець.

Талановита співачка переконана, що не варто шукати стосунків та цілеспрямовано підбирати бойфрендів. За її словами, ситуацію потрібно відпустити, тоді кохання обов'язково з'явиться. Вона також зізналась, що не має особливих вимог до протилежної статі. Для зірки достатньо, щоб чоловік був благородним і самостійним.

"Просто бути благородним, просто бути чоловіком… Чоловік має бути самостійним. Це така рідкість", - поділилася своєю думкою з цього приводу Тіна Кароль.

Нещодавно також співачка розповіла, що весь карантин провела з сином в їх заміському будинку, розташованому в Київській області. Зірка не приховувала свого щастя від проведеного часу з Веніаміном, який, крім усього іншого, підтягнув її англійську. Після ослаблення карантину в Україні зоряна мама разом з сином відправилася відпочивати в Карпати — там вони відвідали колоритні маленькі селища і села в гірській місцевості, а також підкорили Говерлу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  фанати сперечаються через нове відео Тіни Кароль  без макіяжу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?