Тіна Кароль осоромилася з ім'ям "Найкрасивішого чоловіка"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Тіна Кароль осоромилася з ім'ям "Найкрасивішого чоловіка"

Тіна Кароль осоромилася з ім'ям "Найкрасивішого чоловіка"

Українська співачка Тіна Кароль осоромилася з прізвищем ведучого програми "Світ навиворіт" на каналі "1 + 1" Дмитра Комарова.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook співачки.
Минулої суботи, 18 березня, в Києві відбулася дев'ята церемонія нагородження "Viva! Найкрасивіші 2016" за версією читачів видання.
За честь володіти званням "Найкрасивішої" та "Найкрасивішого" за версією читачів журналу в нинішньому році боролося понад сто номінантів. Однак в результаті перемогу здобули співачка Тіна Кароль і ведучий Дмитро Комаров.
Читайте також: Переможниця Євробачення стала "Жінкою України 2016": опубліковано фото
До слова, артистка стала найкрасивішою вже втретє: Тіна отримувала перемогу в цій номінації в 2008-му і 2009-му роках.



Так, Кароль опублікувала на своїй сторінці у соцмережі ролик, у підписі до якого помилялися з прізвищем переможця у номінації "Найкрасивіший чоловік".
"ТСН.Тиждень: Тіна Кароль та Дмитро Гончаров - найкрасивіші люди люди України! У Києві відбулося нагородження найкрасивіших українців за версією читачів VIVA! До однієї з найгучніших своїх акцій зоряний журнал повернувся після трирічної перерви", - написала вона.


У мережі вказали на помилку співачки:
Зоя Романова: То Дмитро КОМАРОВ, а не Гончаров.
Olga Shchegolyevatykh: Може Комаров а не Гончаров???
Iriska Yalta: Дмитро Гончаров? Може, Комаров??
До слова, співачка Alyosha стала "Мамою 2016 року", MONATIK - "Проривом року", а Джамала стала "Гордістю України".
Як повідомляв ONLINE.UA,  у січні 2017 року популярній співачці Тіні Кароль офіційно присвоїли звання народної артистки України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?