Тіна Кароль показала, як знімався її унікальний кліп: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Тіна Кароль показала, як знімався її унікальний кліп: з'явилося відео

Тіна Кароль показала, як знімався її унікальний кліп: з'явилося відео
Джерело:  YouTube

Українська співачка Тіна Кароль в деталях показала процес зйомки  відео до нової композиції "Твої гріхі", над яким працювала відома українська команда Gloria FX.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний YouTube-канал співачки.
Як відомо, над кліпом працювала відома українська команда, що отримала нагороду на церемонії MTV Video Music Awards 2016 за спецефекти до пісні Up&Up знаменитої британської групи Coldplay.
У кліпі на пісню "Твої гріхі" вони використовували спецефект, свого часу відзначений статуеткою "Оскар" - так званий "ефект невидимки", при якому в кадрі нібито присутній невидимий герой, але візуально глядач його не бачить.
Читайте також: Британська група показала, як знімався гучний кліп в Україні: опубліковані фото і відео
За словами фахівців Gloria FX, для того, щоб досягти невидимого ефекту, героя повністю одягнули в зелений костюм. Саме цей колір найлегше стерти під час комп'ютерної обробки. Також автори кліпу створили "живу анімацію": зі шкіри співачки розпускалися квіти, а плаття перетворилося у гілки сакури.
"Це унікальна робота, дуже кропітка і складна. У нас було кілька завдань - донести до глядача фізичну взаємодію Тіни з невидимим героєм. Показати як розпускаються бутони квітів всередині її тіла, з "розсипанням" шкіри в цей момент. Основною складністю саме цього ефекту було відтворити цю ідею при динамічній камері", - розповів співрежисер відео Сергій Машівський.
Співачка зізналася, що їй довелося більше шести годин лежати у ванній.
"При цьому вона була наповнена водою з молоком. Воду підігрівали, щоб я не мерзла, але під кінець роботи запах був не дуже. Так що це не було приємною омолоджувальною процедурою. На все тіло і обличчя мені чорним маркером наставили чорні точки, з яких в кліпі розквітають квіти. це для того, щоб техніка зловила міміку обличчя. А виглядало це дуже смішно. Потім ще довго не могла відмити ці цяточки", - поділилася спогадами Кароль.


Пісня "Твої гріхі" представлена ​​відразу на двох мовах - окрім української є і її англомовний варіант Blindfold.


Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно  Тіна Кароль презентувала кліп на пісню "Перечекати".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?