Тіна Кароль про три роки після смерті чоловіка: я до цього часу не при тямі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Тіна Кароль про три роки після смерті чоловіка: я до цього часу не при тямі

Тіна Кароль про три роки після смерті чоловіка: я до цього часу не при тямі
Джерело:  Viva!

Українська виконавиця Тіна Кароль розповіла про своє життя після смерті чоловіка і продюсера Євгена Огіра.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю співачки для видання Viva!.
Кароль розповіла, що вони з чоловіком хотіли ще дочку.
«Я і зараз не відмовилася від думки материнства. Ми з Женею хотіли ще й доньку. Венечка підростає, він дуже прикрашає моє життя. Кожен ранок і вечір знайшли новий сенс. І я б хотіла, щоб у Вені була сестричка. Ми з Женею обговорювали це питання, він був не проти. Ми з чоловіком планували і народити малюка, і усиновити. Головне, щоб діти були соціально захищені, щоб їм було що вдягнути, поїсти, освіта. Тож наразі для мене це питання є актуальним", - зізналася Тіна.


Також Кароль розповіла і про ті часи, коли чоловік проходив курс лікування, і про страшний день, коли його не стало.
«Під кінець сталося так, що скільки я отримувала за виступ, стільки і платила за лікування. Заспівала - віддала. Ішли все гроші. Женя про це не знав. Він просив мене не переставати співати, щоб я ні в якому разі не скасовувала концерти. У нас був такий міцний зв'язок, я буквально «тримала» його на своїх енергоресурсах, підживлювала навіть на відстані. У нашу останню зустріч, коли я в черговий раз зі сльозами їхала на концерт, Женя сказав: «Їдь, ти не даєш мені піти, я дуже втомився». В ту ж хвилину мені все стало ясно. І я виконала його волю. Виходячи на сцену, я вже знала, що його не стало... Менеджер каже: «Давай не будеш виступати», а я відповідаю: «Ні, це була його воля, я повинна виступити. Того вечора я співала для Жені», - поділилася співачка.


І на запитання, як їй вдалося оговтатися після смерті чоловіка, Тіна відповіла: «Ніяк. Я до цього часу не при тямі. Але я не маю права опускати руки, адже життя продовжується».
Нагадаємо, чоловік Тіни Кароль Євген Огір помер 28 квітня 2013 року, після важкої боротьби з раком шлунка.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?