Тіна Кароль та солістка The Hardkiss Юлія Саніна вразили мережу спільною піснею "Вільна"
Категорія
Культура
Дата публікації

Тіна Кароль та солістка The Hardkiss Юлія Саніна вразили мережу спільною піснею "Вільна"

Тіна Кароль та солістка The Hardkiss Юлія Саніна вразили мережу спільною піснею "Вільна"
Джерело:  online.ua

Зірки української музичної сцени Тіна Кароль і солістка групи The Hardkiss Юлія Саніна нарешті презентували довгоочікувану спільну пісню "Вільна". Варто зазначити, що саме ця композиція стала головним саундтреком до фільму "Віддана", знятого за мотивами бестселера Софії Андрухович "Фелікс Австрія".

Кліп оприлюднили на YouTube-каналі FILM.UA Group, передає ONLINE.UA.

Що цікаво, над музичним кліпом зірок працювала режисерка фільму Христина Сиволап.

"Ця пісня - своєрідний жіночий маніфест, жіноча мантра, про нашу силу. І було важливо виконати її саме дуетом з іншого виконавицею - сильною, талановитою, рівною", - ділиться враженнями Тіна Кароль.

Варто звернути увагу на те, що дует настільки різних співачок, Тіни і Юлії, символізує непрості відносини головних героїнь фільму - Адель і Стефи. Окрім того, у кліпі можна побачити нові кадри з фільму, зокрема, приму-балерину Катерину Кухар в ролі артистки пересувного театру.

"Вільна" не схожа на творчість THE HARDKISS, не схожа на пісні Тіни Кароль. Це щось зовсім інакше, у чому ми поєдналися. І мені імпонує, що це не просто сингл, це – частина масштабного проєкту. Що вийде фільм і люди матимуть додатковий бекграунд, який підсилить пісню, а пісня, звичайно, по-новому розкриє фільм", – зазначає Юлія Саніна.

"Це дуже круто. Біт, мелодія, голос. Дуже сильнооооо! kiss from the Hardkiss; Всі хвалить Тіну, а мені Юля сподобалась. Взагалі бере гордість за українську музику; Цей дует доказ того, що українська музика може бути сучасною та модною! Дякую за пісню та за красу в ній!; І цей текст написала Альона Альона!!! Взагалі круто вийшло; Несподівано!!! Чуттєво, мелодійно!!! Надзвичайно радує, що українською!!! Не бачив фільму, але сцени з кліпу, дуже нагадують історію з фільму "Сафо", - пишуть в коментарях до відео користувачі мережі.

Нагадаємо, картина "Віддана" вийде в український прокат 16 січня 2020 року. Події фільму розгортаються в Станіславі (нині Івано-Франківськ) кінця XIX - початку ХХ століття, коли місто було частиною Австро-Угорської імперії. Картина розповідає історію двох молодих жінок, служниці Стефанії та панянки Аделі, чиї долі переплелися в нерозривному зв'язку любові, ревнощів, подвійних смислів і таємниць.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що популярний український гурт  KAZKA після презентації синглу "Палала" вирішив вразити мережу ще одним хітом під назвою "Твоєї крові"  з майбутнього альбому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?