Тіна Кароль зізналася, чи спілкується з Даном Баланом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Тіна Кароль зізналася, чи спілкується з Даном Баланом

Тіна Кароль зізналася, чи спілкується з Даном Баланом
Джерело:  online.ua

Чутки про роман зірок української поп-сцени Тіни Кароль та Дана Балана досі не вщухають, хоча їх уже давно не бачили разом. За словами співачки, вона досі спілкується з колишнім колегою по шоу "Голос" й війна не стала завадою.

Джерело: TV8

Тіна Кароль відповіла, чи підтримує зв'язок з Даном Баланом

Попри те, що після смерті свого чоловіка, Тіна Кароль не обговорює своє особисте життя з журналістами, вона все-таки зізналася представникам ЗМІ, що продовжує спілкуватися з Даном Баланом.

Дан Балан та Тіна Кароль (фото — instagram.com/tina_karol)

Як натякнула артистка, молдавський співак підтримав її, коли почалася повномасштабна російсько-українська війна.

Безумовно (спілкуємося, – ред.), всі одне за одного хвилювалися. Усі всім написали "ти як?". Підтримує, спілкуємося, все добре, – з усмішкою розповіла журналістам українська співака.

Тіна Кароль також відверто зізналася, як ставиться до мами Дана Балана, Людмили, яка прийшла її підтримати на концерт у Кишиневі.

Артистка заявила, що вважає її красивою жінкою, яка надихає, і подякувала за "благородного, чесного сина", "найкращого мужчину на світі" після Веніаміна.

Вона чарівна, вона дуже життєлюбна. Світла, чарівна. Вона артистка. Красуня, - поділилася враженнями Тіна Кароль.

Як Дан Балан відреагував на вторгнення РФ в Україну

Не можна не згадати про те, що Дан Балан підтримав Україну у війні з Росією.

27 лютого він опублікував в інстаграмі синьо-жовтий прапор і написав: "Боже, врятуй Україну! Всім серцем з вами". Співак навіть процитував Тараса Шевченка – уривок з поеми "І мертвим, і живим, і ненародженим".

Як стверджує його мама, у день російського вторгнення співак знаходився в Україні, але наприкінці лютого все ж таки виїхав у Молдову.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?