Тіна Кароль зворушила шанувальників привітанням сина: з'явилося фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Тіна Кароль зворушила шанувальників привітанням сина: з'явилося фото

Тіна Кароль зворушила шанувальників привітанням сина: з'явилося фото
Джерело:  online.ua

Українська співачка і тренер проектів "Голос.Діті-3" і "Голос країни-7"  Тіна Кароль  опублікувала зворушливе привітання з днем ​​народження своєму синові Веніаміну.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook співачки.
Сьогодні, 18 листопада, Веніаміну Огиру виповнюється вісім років. Тіна на своїй сторінці в соцмережі оприлюднила спільну фото з сином і супроводила його теплими словами.
Читайте також: Полякова зворушливо привітала доньку з ювілеєм
"Ти моє улюблене зернятко, ти мій промінчик надії і тепла. Підростай чесним і мужнім, я буду завжди оберігати тебе. З Днем народження" - підписала знімок співачка.


Шанувальники артистки висловили захоплення зоряної мами і стали залишати під фото вітальні коментарі:
Elza Hoff: Вітаю з таким прекрасним святом!!!! Передавайте вітання імениннику)) Ось думаю, чи стане Веніамін співаком як його мама) Сподіваюся незабаром почути і його голос на українській сцені))
Сніжана Миколаєць Сніжана: Тіночка З Днем народження твого янголятка!!!!
Олександр Семеняка: З Іменинником. Здоров'я і благополуччя.


Нагадаємо, Тіна Кароль виховує Веніаміна самостійно.  Батько хлопчика і чоловік Тіни Євген Огір помер 28 квітня 2013 року, через півтора роки боротьби з раком шлунка у віці 33 років.
Як раніше повідомляв ONLINE.UA,  Тіна Кароль прикрасила обкладинку ювілейного номера журналу Viva!  і розповіла, що Веніамін живе і вчиться за кордоном - у британській школі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?