Тіні Кароль хочуть присвоїти почесне звання
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Тіні Кароль хочуть присвоїти почесне звання

Тіні Кароль хочуть присвоїти почесне звання
Джерело:  Укрінформ

Міністр культури Євген Нищук клопоче про присвоєння співачці Тіні Кароль звання народної артистки України. З таким проханням він звернувся до Петра Порошенка.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".
Про це стало відомо у вівторок, 27 грудня, на засіданні Нацради з питань телебачення і радіомовлення, коли її голова Юрій Артеменко зняв з розгляду питання про присвоєння звання співачці, оскільки аналогічне клопотання вже було подано президенту.
Читайте також: П існю Тіни Кароль вчитимуть українські школярі
"Зараз мені стало відомо, що з аналогічним питанням вже офіційно до президента звернувся міністр культури. Тому дублювати нам це не варто. Але на словах ми підтримуємо", - заявив він.
До слова, у 2009 році Тіні Кароль було присвоєно звання заслуженої артистки України.
Як повідомляв ONLINE.UA, Тіна Кароль вирішила випробувати себе в ролі письменниці. Артистка написала дитячу книгу "Різдвяна історія", презентація якої відбулася 19 грудня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?