Титулований український велогонщик помер від серцевого нападу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Титулований український велогонщик помер від серцевого нападу

Титулований український велогонщик помер від серцевого нападу
Джерело:  online.ua

Український велогонщик Дмитро Грабовський раптово помер у віці 31 року від серцевого нападу.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це написав у Facebook російський велогонщик Юрій Левінзон.
"Я не знаю як таке може бути... Dmitriy Rafael Grabovskyy помер від серцевого нападу. Не знаю деталей, не знаю, що сказати. Розбудіть мене хто-небудь", - написав Левінзон.
Відзначимо, що Дмитро Грабовський домігся великих успіхів у юнацьких та молодіжних змаганнях. Травма спини в результаті ДТП і захоплення алкоголем завадили Дмитру показати хороші результати у дорослих змаганнях.
Зокрема, в 2002 році Грабовський був чемпіоном Європи в командному переслідуванні. Через рік він виграв цей титул вже в скретчі. У тому ж сезоні Дмитро став призером світових юніорських чемпіонатів в гонці за очками і розділці. У 2004 році він став чемпіоном Європи в командному переслідуванні. У наступному році Грабовський виграв розділку молодіжного чемпіонату Європи. Восени він був другим в молодіжній розділці і виграв менш підходящу йому групову гонку. У 2006 році Дмитро проїхав десятки італійських шосейних велогонок, де найчастіше добирався до подіуму. Грабовський також захистив молодіжний титул чемпіона Європи.
У 2007 році Дмитро підписав контракт з Quick Step-Innergetic, але за 2 сезони в бельгійській команді зумів записати в актив лише подіум українського чемпіонату.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?