Тоді я не топ. Дантес розлютився через запитання про Надю Дорофєєву
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Тоді я не топ. Дантес розлютився через запитання про Надю Дорофєєву

Тоді я не топ. Дантес розлютився через запитання про Надю Дорофєєву
Джерело:  online.ua

Відомий український співак та комік Володимир Дантес під час зйомок шоу "Пожежа" у Варшаві розлютився через питання фанатки про його колишню дружину Надю Дорофєєву, яку шанувальниця намагалася публічно принизити.

Джерело: Aleksey Durnev

Дантес образився після запитання про Надю Дорофєєву

Запис шоу "Пожежа" оприлюднили 29 березня на каналі ведучого Олексія Дурнєва.

Варто також зазначити, що напередодні Дантес вперше прокоментував пісню Дорофєєвої, яку вона записала з новим бойфрендом Михайлом Кацуріним.

Під час фіналу шоу ведучі, серед яких був і Дантес, відверто відповідали на запитання своїх шанувальників у залі.

Так, одна з фанаток співака жартома поцікавилася у нього, чому після розлучення з Дорофєєвою він обрав українську дизайнерку Дашу Кацуріну, а не її.

Окрім того, глядачка почала стверджувати, що "Дорофєєва – явно не топ".

Ні, як людина вона, напевно, така... сердечна, так? - іронічно поцікавилася шанувальниця Дантеса.

Комік не приховував, що його таке запитання розлютило та навіть вдарив по столу.

Не кривдьте моїх колишніх. Тоді і я не топ… Ви встали обісрати все, що було в моєму житті?! Мене? Мою колишню? – заявив музикант.

Після такої емоційної реакції фанатка Дантеса одразу змінила тему і звернулася із запитанням до іншого ведучого шоу Олексія Дурнєва.

Що відомо про розлучення Дантеса та Дорофєєвої

Відома українська співачка Надя Дорофєєва розірвала стосунки зі своїм колишнім чоловіком Володимиром Дантесом ще до війни, однак про своє рішення зірки повідомили шанувальникам уже після 24 лютого 2022 року.

Ще влітку артистка заявила, що зустрічається з ресторатором Михайлом Кацуріним, який тривалий час був другом зіркової сім'ї.

Також нещодавно стало відомо, що у Володимира Дантеса зав'язалися стосунки з Дашею Кацуріною, яка виховує двох дітей від того самого Михайла Кацуріна.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?