Том Круз закрутив роман з молодою акторкою
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Том Круз закрутив роман з молодою акторкою

Том Круз закрутив роман з молодою акторкою
Джерело:  intouchweekly.com

Знаменитий американський актор Том Круз захопився партнеркою по фільму "Місія нездійсненна-6" Ванессою Кірбі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на InTouch Weekly.
З тих пір, як Том Круз розлучився у 2012 році з Кеті Холмс, у нього не було серйозних романів. Йому приписували багато нових стосунків, але ще жодні з них не отримали офіційного підтвердження або спростування.
Зараз, як стверджує джерело, 28-річній акторці Ванессі Кірбі вдалося підкорити серце 54-річного Тома Круза.
Читайте також: Брітні Спірс розкрила кулінарну таємницю роману з молодим бойфрендом
Актор був настільки вражений грою Ванесси у популярному серіалі "Корона", що тут же вирішив запросити її на одну з ролей у фільмі "Місія нездійсненна-6", зйомки якого почнуться незабаром.
"Том підкорений її талантом. Він відразу ж сказав продюсерам, що на одну з головних ролей вони повинні запросити саме Ванессу. Між ними одразу виникла хімія. Він просто вражений її нескінченним шармом і енергією, і вже навіть подумує про спільне майбутнє. Він хоче зробити її наступною місіс Круз", - говорить інсайдер.


Ванесса Кірбі. Фото з сайту: vanessa-kirby.com
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Том Круз відтворив у дев'ятихвилинному відеоролику 23 сцени з фільмів, де зіграв головну роль.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?