ТОП-7 цікавих фактів про Лару Фабіан: що відомо про світову зірку
Категорія
Культура
Дата публікації

ТОП-7 цікавих фактів про Лару Фабіан: що відомо про світову зірку

ТОП-7 цікавих фактів про Лару Фабіан: що відомо про світову зірку
Джерело:  online.ua

Лару Фабіан часто порівнюють з Селін Діон. Не дивно. Обидві - канадки і обидві досягли планетарної популярності, виконуючи пісні французькою. Але сама Лара ці порівняння не любить, хоч і поважає Селін. Одного разу вона написала їй листа, де висловила своє захоплення її творчістю, а в знак вдячності записала кавер на одну з її пісень.

В поціновувачів буде можливість привітати співачку особисто, адже вже незабаром 19 і 20 жовтня Лара Фабіан, чий голос полонить не одне покоління, виконає нові пісні в Палаці «Україна» у Києві, повідомляє ONLINE.UA.

1. Фабіан - це дівоче прізвище матері співачки, яку вона вирішила використовувати в якості творчого псевдоніма.

2. Лара Фабіан народилася в Бельгії, хоча перші роки життя провела на Сицилії, оскільки її мати була італійкою. Батько співачки був гітаристом - саме він звернув увагу на талант дочки і наполіг на тому, щоб вона пішла в музичну школу.

3. У 14-річному віці Лара Фабіан вперше виступила на сцені зі своїм батьком, а вже в 1986 році співачці запропонували виступити на конкурсі «Престиж».

4. Лара Фабіан брала участь в конкурсі "Євробачення-1 988", на якому зайняла 4-е місце з треком «Croire», який розлетівся по Європі тиражем понад півмільйона копій.

5. У 1990 році Лара Фабіан вирішила поїхати в Канаду. Через рік вона випустила свій перший альбом «Lara Fabian», який спочатку отримав статус золотого, а потім - платинового.

6. За всю свою музичну кар'єру Лара Фабіан продала більше 12 млн копій своїх альбомів.

7. Лара Фабіан брала участь в озвучуванні героїв мультфільмів - її голосом говорить Есмеральда з діснеївського мультика «Горбань із Норт-Дама».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?