Торги по Кабміну: з'явилося відео прогулянки Яценюка після переговорів
Категорія
Політика
Дата публікації

Торги по Кабміну: з'явилося відео прогулянки Яценюка після переговорів

Торги по Кабміну: з'явилося відео прогулянки Яценюка після переговорів

Журналістка Ольга Снісарчук опублікувала відео, на якому видно, як після опівночі прем'єр-міністр Арсеній Яценюк прогулюється після переговорів про новий Кабінет міністрів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Снісарчук.
"00.20 Чи любите ви прогулянки нічною весною? Ось недокоалійна процесія крокує липками. більше десятка автомобілів з непростими номерами повільно котиться довколаапешною вулицею. На тротуарній частині чимчикує з десяток переговорників: велика сімка (+-) розійшлася з АП. За кілька кварталів знову зустріли віп-компанію. скористалася нагодою повикрикувати питання з відкритого вікна авто. Мені відповіли. Нині діючий прем'єр Яценюк. охоронці їхали-йшли поруч - палиці в колеса не встромляли", - написала журналістка.


Нагадаємо, в ніч на середу, 13 квітня, глава фракції "Блоку Петра Полрошенко"  Юрій Луценко заявив, що кандидатура на пост прем'єр-міністра України та склад нового уряду узгоджені.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?