Торкнулося і відомих людей: в Україні розгорається фінансовий скандал на 50 млн
Категорія
Економіка
Дата публікації

Торкнулося і відомих людей: в Україні розгорається фінансовий скандал на 50 млн

Торкнулося і відомих людей: в Україні розгорається фінансовий скандал на 50 млн
Джерело:  online.ua

Українські клієнти і регулятор не можуть знайти компанію зі страхування життя "Екко".
Про це ОNLINE.UA повідомили в Національній комісії з регулювання ринків фінансових послуг.
На запит видання в "Екко» також не відповіли.
"Клієнти цієї компанії ще в лютому почали масово скаржитися нам на те, що не можуть знайти її. На початку березня ми направили керівництву і акціонерам "Екко" офіційне запрошення зустрітися, щоб обговорити ситуацію. Але вони нам не відповіли і на зустріч не прийшли" , - розповів член Нацкомфінпослуг Денис Ястреб.
У комісії не виключають, що акціонери страхової компанії вирішили піти "по-англійськи", не розрахувавшись з клієнтами, яких у "Екко" - майже дві тисячі.
"Серед них є і дуже відомі люди, хоча останнім часом через проблеми в компанії багато страхувальників розірвали з нею договори", - на умовах анонімності повідомив ОNLINE.UА керівник однієї зі страхових компаній.
Практично всі клієнти "Екко" уклали з нею "довгі" договори накопичувального страхування, які передбачають збереження і накопичення коштів протягом декількох років.
За даними регулятора, на кінець 2015 року зобов'язання "Екко" становили 50,6 млн грн, а резерви - всього 50,5 млн грн. Виплати компанії за минулий рік склали майже 27 млн ​​грн, в тому числі 8 млн грн викупних сум. А отримані нею платежі були майже в чотири рази менше виплат - всього 7,7 млн ​​грн.


Повний текст  читайте на ONLINE.UA - Скандал: в Украине исчез страховщик, который должен людям более 50 млн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?