Трагедія 2 травня в Одесі: з'явилися цікаві подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Трагедія 2 травня в Одесі: з'явилися цікаві подробиці

Трагедія 2 травня в Одесі: з'явилися цікаві подробиці
Джерело:  Думська

З'явилися нові подробиці щодо трагедії в Одесі 2 травня 2014 року, коли загинуло безліч людей через масові заворушення і пожежі в Будинку профспілок.
Про це заявив начальник слідчого управління Головного управління Національної поліції України в Одеській області Сергій Пантелєєв, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Думскую.
Правоохоронні органи Одеси розслідують події 2 травня 2014 року з січня 2016 року, коли за рішенням Генеральної прокуратури України кримінальне провадження передали з Головного слідчого управління Міністерства внутрішніх справ в Одесу.
Як розповів Пантелєєв, справу розслідує слідчо-оперативна група в складі шістьох слідчих і трьох співробітників карного розшуку.
Уже розробили план слідчих заходів, призначили портретні експертизи для впізнання учасників подій по відео і фотоматеріалах, судово-медичні експертизи для пошуку отруйних речовин.
Згідно з даними, які отримали від радіорозвідки і після моніторингу телефонних розмов, встановили, що 2 травня на Куликовому полі відбувалося інтенсивне спілкування з абонентами, які перебували в Росії.
Сергій Пантелєєв запевнив, що слідчо-оперативна група отримала записи з камер спостереження, які були встановлені на стінах Будинку профспілок, і йде аналіз даних Державної прикордонної служби України про перетин окремими особистостями українського кордону до і після 2 травня.
Як повідомляв ONLINE.UA,  до другої річниці заворушень 2 травня 2014 року в Одесі очікуються нові події.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?