Трагедія з дітьми в Києві: з'явилися нові деталі і фото недбайливої матері
Категорія
Події
Дата публікації

Трагедія з дітьми в Києві: з'явилися нові деталі і фото недбайливої матері

Трагедія з дітьми в Києві: з'явилися нові деталі і фото недбайливої матері
Джерело:  online.ua

Горе-матір, яка залишила на 9 днів у замкненій квартирі своїх дітей, через що помер однорічний хлопчик ,  звуть Владислава Подчапко, журналісти знайшли її сторінку в соцмережі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ТСН.


На сторінці Подчапко "ВКонтакте" багато постів, присвячених її дітям і коханій людині. Свого коханця жінка називала чоловіком. У Владислави багато фотографій дочки з сином, які підписані "Мамина радість", "Красуня", "Моя любов", "Люблю тебе, милий".


"Мій чоловік завжди має рацію, завжди кращий і завжди переможець. Ще б пак, це ж мій чоловік", - такими підписами Владислава супроводжує фото свого коханця.


"У тебе буде один друг, найкращий, назавжди, і цей друг - твій чоловік. А решта так, знайомі", - йдеться в останньому статусі Владислави.


Читайте також:  Київську поліцію потряс страшний випадок з малюком в наркопритоні: з'явилися фото і відео


20-річна жінка залишила двох маленьких дітей вдома на дев'ять днів, в той час як сама проводила час з коханцем.


Коли вона повернулася додому, то виявила, що однорічний хлопчик помер, а його дворічна сестра перебуває в несвідомому стані.


Як повідомляв ONLINE.UA,  на допиті в прокуратурі жінка заявила: "Я не знала, що діти можуть померти". Вона розповіла, що переїхала з Миколаєва до Києва близько року тому разом з двома дітьми від першого чоловіка, хоча "від самого народження говорила, що не любить їх і навіть хотіла здати в притулок". Однак діти продовжували жити з матір'ю, оскільки рідний батько виявляв до них агресію.












Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?