Трагедія з покинутими дітьми в Києві: з'явилися новини про горе-матір
Категорія
Події
Дата публікації

Трагедія з покинутими дітьми в Києві: з'явилися новини про горе-матір

Трагедія з покинутими дітьми в Києві: з'явилися новини про горе-матір
Джерело:  ТСН

Владислава Трохимчук, яка залишила на дев'ять днів без нагляду двох своїх малолітніх дітей, в результаті чого однорічний хлопчик загинув

, заявила, що кається і звинуватила в трагедії свекруху.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

ТСН

.


У вівторок, 27 грудня, Апеляційний суд не розглянув скаргу на запобіжний захід для Трохимчук і переніс засідання на 12 січня через те, що з Голосіївського суду не встигли передати відповідні документи. Горе-мати не змогли доставити в суд, адже вона каже, що боїться за своє життя. Про це журналістам розповів новий адвокат жінки Віктор Чевгуз, відомий за участю у справах Гонгадзе та Савченко. У зв'язку з цими обставинами суд спілкувався з Владиславою через відеозв'язок.


Адвокат підозрюваної розповів, що Владислава дуже шкодує, що залишила дітей в небезпеці, постійно плаче і запевняє, що не здогадувалася про такий стан дітей. Підсудна наполягає, що залишила ключі від квартири і їжу свекрухи, і була впевнена, що та доглядає за малюками. Дівчина також запевняє, що повернулася додому, як тільки у неї обірвався зв'язок зі свекрухою. Скільки часу пройшло з того моменту, як жінки перестали спілкуватися і до приїзду додому - не уточнюється.


Читайте також

:

Чоловік горе-матері, яка кинула дітей помирати, дав коментар: з'явилося відео


Адвокат зазначив, що горе-мати обов'язково покарають, її захист наполягатиме на статті про залишення дітей в небезпеці і на умовне покарання - 3 роки з виправним терміном в один рік.


Батько молодшої дочки Владислави Антон найняв їй відомого адвоката, однак зараз він не може відвідувати її в СІЗО, а тільки передає передачі. Чоловік підсудної збирається просити про усиновлення не тільки своєї рідної дочки Софійки, але і старшої дочки Владислави, яка вижила після голодування.


Як повідомляв ONLINE.UA,

подруга Владислави вважає, що горе-мати свідомо хотіла вбити своїх дітей

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?