Трактор і поле усіх вилікують: Лукашенко дав абсурдні поради щодо COVID-19
Категорія
Світ
Дата публікації

Трактор і поле усіх вилікують: Лукашенко дав абсурдні поради щодо COVID-19

Трактор і поле усіх вилікують: Лукашенко дав абсурдні поради щодо COVID-19
Джерело:  online.ua

Президент Білорусі Олександр Лукашенко висловив кілька, так би мовити, порад для населення на тлі поширення коронавірусу COVID-19. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцевий телеканал "СТВ".

За словами державного лідера, перш за все необхідно частіше мити руки з милом. Також він радить вчасно снідати, обідати й вечеряти.

"Я людина, яка не п'є, але останнього часу жартливо говорю, що горілкою необхідно не тільки руки мити, однак, напевно, у день 40-50 грамів у перерахунку на чистий спирт, труїти цей вірус. Але не на роботі", - зазначив Лукашенко.

Окрім того, президент республіки рекомендує користуватися сухою сауною, пославшись на дослідження китайських фахівців — нібито вірус гине при температурі +60 градусів Цельсію.

"Приємно дивитися по телевізору — люди на тракторі працюють, ніхто не говорить про віруси. там трактор вилікує усіх, поле усіх лікує", - додав Лукашенко.

Нагадаємо, наразі у Білорусі не вводили жодних обмежень на тлі пандемії.

Як повідомляв ONLINE.UA, білоруський лідер Олександр Лукашенко розкритикував рішення російської влади щодо закриття кордону з країною на тлі пандемії коронавірусу COVID-19. Він зазначив, що в його країні зберігається спокійна та контрольована ситуація, а от "Росія вся палахкотить від коронавірусу".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?