"Трамп був гірше підготовлений, ніж Путін": американський політик шокував сміливою заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

"Трамп був гірше підготовлений, ніж Путін": американський політик шокував сміливою заявою

"Трамп був гірше підготовлений, ніж Путін": американський політик шокував сміливою заявою
Джерело:  online.ua

Екс-держсекретар США Рекс Тіллерсон заявив, що очільник Кремля Володимир Путін був краще підготовлений до зустрічі в Німеччині, ніж глава Білого дому Трамп. Таким відвертим зізнанням він поділився, виступаючи на закритих слуханнях Комітету закордонних справ Палати представників Конгресу США.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

Американський дипломат стверджує, що в адміністрації Трампа прагнули налагодити гарні стосунки з Москвою, тому представники Білого дому уникали протистояння з РФ стосовно втручання Кремля в американські вибори.

Однак питання втручання РФ в американські вибори все ж піднімалось.

"Тіллерсон чітко відзначив, що питання втручання Росії у вибори 2016 року піднімалось на найвищих рівнях з Володимиром Путіним та російським урядом", - зазначив співробітник Комітету від Республіканської партії.

Також екс-очільник Держдепу розкритикував зовнішньополітичні зусилля зятя і радника Трампа Джареда Кушнера за недостатню узгодженість з Держдепом.

"Джаред, Білий дім і Нацрада безпеки координували дії з Держдепом. Проблема в тому, що Рекс Тіллерсон не знав, як координувати з Держдепом", - сказав посадовець адміністрації Трампа, коментуючи слова Тіллерсона.

Як повідомляв ONLINE.UA, американський лідер Дональд Трамп заявив, що планує зустрітися з російським колегою Володимиром Путіним наступного місяця на саміті "Великої двадцятки" у Японії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?