Трамп готовий сісти за стіл переговорів з лідером КНДР, - ЗМІ
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп готовий сісти за стіл переговорів з лідером КНДР, - ЗМІ

Трамп готовий сісти за стіл переговорів з лідером КНДР, - ЗМІ
Джерело:  Full Measure

Президент США Дональд Трамп заявив, що готовий провести переговори з лідером КНДР Кім Чен Ином для уникнення загострення конфлікту навколо Корейського півострова.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Трампа американському телешоу Full Measure.

"Я готовий сісти для переговорів, з ким тільки вважатиму за необхідне. Я не думаю, що це ознака сили чи слабкості. Я думаю, що сідати за стіл переговорів з людьми - це не так уже й погано. Тому я, безумовно, готовий зустрітися з Кім Чен Ином. Але подивимося, як воно буде. Поки рано говорити про це", - заявив Трамп в інтерв'ю.

Читайте також: Трамп вважає, що дружба з РФ може допомогти з загрозою КНДР

Нагадаємо, у вересні заступник постійного представника КНДР при ООН Кім Ін Рен повідомив, що ситуація на Корейському півострові досягла критичної точки і ядерна війна може початися у регіоні в будь-який момент.

В той же час Трамп наголосив, що американська влада готова до будь-якого сценарію розвитку ситуації навколо ядерної програми КНДР.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент США Дональд Трамп заявив, що в разі використанням Америкою сили проти КНДР, це матиме "руйнівні" наслідки для Пхеньяну. Разом з тим лідер США наголосив, що військове втручання — не перший варіант, який розглядає Вашингтон.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?