Трамп готовий заплатити $25 млн для врегулювання гучної справи про махінації
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп готовий заплатити $25 млн для врегулювання гучної справи про махінації

Трамп готовий заплатити $25 млн для врегулювання гучної справи про махінації
Джерело:  BBC

Переможець президентських виборів в США Дональд Трамп  готовий заплатити $25 млн для задоволення трьох судових позовів у справі про махінації в рамках програми бізнес-тренінгів "Університет Трампа", закритої в 2010 році.


Про це заявив генеральний прокурор Нью-Йорка Ерік Шнейдерман, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BBC.


"Сьогоднішня угода про врегулювання претензій на $25 млн - це приголомшлива поступка Дональда Трампа і значуща перемога для більш 6 тис жертв його шарлатанського університету, - підкреслив Шнейдерман. - Я задоволений тим, що за умовами цієї угоди кожна жертва отримає відшкодування, і що Дональд Трамп заплатить до $1 млн штрафів штату Нью-Йорка за порушення законодавства в сфері освіти".


Раніше обвинувачі в штаті Каліфорнія і Нью-Йорк заявляли, що семінари програми бізнес-тренінгів "Університету Трампа" були схожі на рекламні заходи, і не містили корисної інформації, не дивлячись на те, що кожен слухач заплатив по $35 тис за участь в програмі.


Читайте також: Хапав за сідниці і цілував: все більше жінок розповідають про нахабства Трампа


До недавнього часу Дональд Трамп неодноразово відмовлявся задовольняти скарги щодо якості навчання в "Університеті Трампа". Судовий процес по одному з позовів повинен був пройти в Сан-Дієго 28 листопада, і адвокати республіканця намагалися відкласти засідання.


Примітно, що згода мільярдера задовольнити позов не вимагає від нього визнання провини. До того ж, в Trump Organization заявляли, що в разі початку судових розглядів Трамп отримав би перемогу.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  навколо Трампа спалахнув скандал про сексуальні домагання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?