Трамп готує головний козир на нові дебати з Байденом
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп готує головний козир на нові дебати з Байденом

Трамп готує головний козир на нові дебати з Байденом
Джерело:  online.ua

Вже незабаром відбудеться кінцевий тур дебатів напередодні президентських виборів у Сполучених Штатах. Чинний лідер країни Дональд Трамп готується використати свій головний козир проти демократа Джо Байдена. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на MSNBC.

За словами директорки Білого дому зі стратегічних комунікацій Алісси Фарах, йдеться про підозру у корупційних схемах сина кандидата Гантера Байдена.

"Традиційно треті теледебати присвячені зовнішній політиці. На передбаченому раунді обговорюватимуть велику кількість тем. Президент готується оприлюднити тези з питань, які вважає найбільш актуальними. Це економіка, відповідальність Китаю, економічне відновлення", - пояснила вона.

Фараз зауважила, Трамп також сконцентрує увагу на родині Байденів.

"Я вважаю, що він торкнеться теми Хантера Байдена незалежно від того, про що його питатимуть і про що у нього буде можливість говорити. Американському народу потрібно знати, чи справді родина Байденом якимось чином Китаю", - зауважила представниця Білого дому.

Нещодавно видання New York Post оприлюднило електронне листування Гантера Байдена часів віцепрезидентства його батька. У листах згадується можливість використання впливу Байдена-старшого на користь компанії Burisma.

Дебати планують провести ввечері у четвер, вони триватимуть упродовж 90 хвилин. Безпосередньо вибори призначені на 3 листопада. Американці окрім президентів виберуть 435 членів Палати представників і третину Сенату Конгресу, губернаторів 13 штатів і територій.

Як повідомляв ONLINE.UA, Дональд Трамп знову осоромитися на міжнародній арені. На цей раз він раптово забув, що Еммануель Макрон є президентом Франції. Виступаючи на передвиборчому мітингу в штаті Мічиган, Трамп назвав Макрона прем’єр-міністром, правда поки не зрозуміло, чи вирішив він навмисне "понизити" французького лідера або все ж стався ненавмисний конфуз.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?