Трамп і Клінтон стають фаворитами президентських перегонів
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп і Клінтон стають фаворитами президентських перегонів

Трамп і Клінтон стають фаворитами президентських перегонів
Джерело:  Укрінформ

За попередніми результатами внутрішньопартійних виборів, що пройшли в "супервівторок" 1 березня, відразу в 12-ти штатах і на Американському Самоа кандидати в президенти США демократ Хілларі Клінтон і  республіканець Дональд Трамп  стають фаворитами подальшої гонки.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Укрінформ.

При цьому в демократичному таборі проходили змагання між екс-держсекретарем США Хілларі Клінтон і сенатором від штату Вермонт соціалістом Берні Сандерсом. Клінтон перемогла на праймеріз в штатах Техас, Джорджія, Вірджинія, Алабама, Теннессі і Арканзас, а також на Американському Самоа. Сандерс зумів обійти її в своєму рідному штаті Вермонт, а також в Оклахомі та Колорадо.

Раніше повідомлялося, що за результатами праймеріз в Південній Кароліні серед представників Республіканської партії США,  Дональд Трамп виграв, а Джеб Буш оголосив про припинення виборчої кампанії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?