Трамп і Росія: в США заявили про сенсаційний компромат
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп і Росія: в США заявили про сенсаційний компромат

Трамп і Росія: в США заявили про сенсаційний компромат
Джерело:  online.ua

Федеральне бюро розслідувань США має докази зв'язків кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа і його оточення з урядом Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу лідера Демократичної партії в Сенаті США Гаррі Ріда.
У своєму офіційному зверненні до глави ФБР Джеймса Комі, в якому Рід звинувачує Комі в можливих порушеннях законодавства США, лідер Демократичної партії в сенаті заявляє: «В ході контактів з вами і іншими вищими посадовими особами в сфері національної безпеки стало ясно, що ви володієте вибухонебезпечною інформацією про тісний зв'язок і координацію між Дональдом Трампом, його ключовими радниками і російським урядом, який відкрито висловлює ворожість до США, і який Трамп хвалить при кожному зручному випадку ".
«Громадськість має право знати цю інформацію. Я писав вам місяць тому, закликаючи оприлюднити цю інформацію для широкої публіки. Немає ніякої небезпеки для американських інтересів оприлюднити її. І, тим не менш, ви як і раніше протистоїте закликам інформувати громадськість», - заявив Рід у своєму зверненні до глави американського ФБР.
Представник Демократичної партії США також звинуватив Комі в політиці подвійних стандартів при обробці конфіденційної інформації з метою підіграти на виборах одній з політичних сил.
За словами Ріда, рішення Комі про відновлення розслідування у справі Хілларі Клінтон за фактом використання кандидатом у президенти особистого сервера для службової електронної переписки під час перебування на посаді Державного секретаря США, ймовірно, протизаконно, адже "потенційно може сильно вплинути на результат передвиборної кампанії" .
За словами Ріда, розкриття главою ФБР інформації про поновлення слідства у справі Клінтон за 10 днів до виборів може бути порушенням "акту Хетча", згідно з яким представникам виконавчої влади заборонено впливати на хід виборів.
Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі з'явилися фото реклами московського кафе в "Дитячому світі", де пропонують "спробувати на смак" кандидатів в президенти США Хілларі Клінтон і Дональда Трамп а.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?