Трамп ледь не забув дружину, сідаючи у вертоліт - відео розсмішило мережу
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп ледь не забув дружину, сідаючи у вертоліт - відео розсмішило мережу

Трамп ледь не забув дружину, сідаючи у вертоліт - відео розсмішило мережу
Джерело:  online.ua

В мережі опублікували кумедне відео, на якому американський лідер Дональд Трамп йде до вертольота сам, без дружини Меланії, яка трохи спізнювалася, передає ONLINE.UA з посиланням на "FOX 10 Phoenix".

На ролику видно, що Трамп почав рухатися до вертольота один, але приблизно на половині шляху зупинився, щоб почекати на свою дружину Меланію, яка мала летіти разом з ним. Автори відео припустили, що американський президент просто забув про дружину.

В мережі неоднозначно відреагували на цей ролик.

"Вона спізнювалася. Кожен чоловік знає, як це; Трамп не вперше забуває Меланію; Очевидно, що Трамп розумів, що вона йшла прямо за ним, і зупинився, як справжній джентльмен. Жахливий заголовок від Fox 10; це людина-комедія,людина-шоу", - коментують відео користувачі мережі.

Подружжя Трампів не раз опинялося в центрі уваги, потрапляючи в незручні ситуації. Якось, під час візиту прем'єр-міністра Чехії Андрея Бабіша в Білий дім, Трамп забув про залишених в очікуванні фотосесії дружин і відразу попрямував з політиком всередину.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Меланія Трамп потрапила під критику за свій наряд під час візиту в Африку. Її вибір назвали глобальною помилкою, порівнявши костюм першої леді США з образом колонізатора.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?