Трамп може вдарити вже скоро - американські розвідники дали тривожний для Путіна прогноз
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп може вдарити вже скоро - американські розвідники дали тривожний для Путіна прогноз

Трамп може вдарити вже скоро - американські розвідники дали тривожний для Путіна прогноз
Джерело:  online.ua

Експерти американської приватної розвідувально-аналітичної компанії Stratfor прогнозують, що новообраний президент США Дональд Трамп може відповісти президенту Росії  Володимиру Путіну  на кібератаки вже в найближчі місяці.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на звіт приватної розвідки США.
"Не всі сценарії вигідні Росії. Будь-які кроки адміністрації США щодо поліпшення відносин з Москвою і досягнення прогресу в переговорах розглядатимуться на тлі підвищеної уваги до передбачуваних зв'язків між Росією і близьким оточенням Трампа. Це може утримати адміністрацію нового президента від примирливого підходу в російсько-американських відносинах", - відзначають розвідники.
Читайте також: Кандидат на найважливіший пост у Трампа проїхався по Путіну
Експерти вважають, що адміністрація Трампа не скасовуватиме санкції проти Росії.
"Така атмосфера може ускладнити перші кроки нової адміністрації, такі, як намір Трампа послабити санкції відносно Росії. Адміністрація може також зосередитися на оборонних і наступальних кроках, які повинні зробити США, щоб захиститися від російського втручання", - йдеться в звіті.
Американські розвідники вважають, що США може відповісти Росії на кіберзагрози вже в найближчі місяці.
"Примітно, що в своїй жвавій першій прес-конференції в ролі президента в середу, Трамп вісім разів у своїх коментарях згадав, що США необхідно розробити "сильну оборону проти хакерських атак" для боротьби з кіберзагрозами. І якщо кращий захист - це сильний напад, то Росія може зіткнутися з негативною реакцією Вашингтона в найближчі місяці, коли Путін буде готуватися до свого переобрання в 2018 році", - прогнозують експерти.
Більше  читайте в статті на ONLINE.UA: У Кремля є два сценарії по Трампу, і один небезпечний для Путіна - розвідники зі США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?