Трамп може врятувати Україну від Путіна за п'ять хвилин - відомий боєць АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Трамп може врятувати Україну від Путіна за п'ять хвилин - відомий боєць АТО

Трамп може врятувати Україну від Путіна за п'ять хвилин - відомий боєць АТО
Джерело:  online.ua

Президент США  Дональд Трамп  може вирішити конфлікт на окупованому проросійськими бойовиками Донбасі в найкоротші терміни.


Таку думку в інтерв'ю ONLINE.UA висловив комбат Української добровольчої армії Андрій Гергерт по позивному "Червень".


"Все може бути вирішене дуже просто — якщо цього захоче Трамп. Він дуже легко може це все вирішити", - підкреслив боєць АТО.


Читайте також: У Трампа не стали прикидатися друзями Путіна: зроблено гучну заяву


"В Росії є традиція, що той, хто у владі, має все. Хто втрачає владу — втрачає все. Вони будь-якою ціною будуть за владу триматись. Я думаю, Трамп міг би на цьому зіграти, і вони на все пішли би, лиш би втриматися при владі на будь-яких умовах. А у світу, у США, в адміністрації Трампа на сьогодні є всі важелі, щоб створити такі умови, які вигідні для США і для Європи", - продовжив він.


"Чому цього не робиться? Напевно, Трамп — американський націоналіст, який виходить з інтересів Америки, своєї країни. Десь логічно. Хоча сподіватись на нього — я б сподівався. Він може як здати Україну повністю, якщо це буде в інтересах Америки і він з Путіним домовиться, так і врятувати її за 5 хвилин часу повністю — звільнити Крим, звільнити Донбас, Луганськ... Путін відійде дуже швидко", - підкреслив Гергерт.


"Втім, ми є прихильниками того, що треба розраховувати на свої сили, бо є на що розраховувати. У нас настільки потужні люди, у нас настільки сміливі воїни, у нас настільки потужні волонтери, журналісти і середовище українське, яке створене вже, що ми можем перемолоти будь-що. Перемогти будь-кого. Мені дивно, чому цього більшість народу українського не розуміє. Не вірить в свої сили", - резюмував "Червень".


Більше  читайте в інтерв'ю ONLINE.UA: Росіяни і "сепари" зараз стали на порядок агресивніші - соратник Яроша.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?