Трамп назвав головного претендента на посаду директора ФБР
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп назвав головного претендента на посаду директора ФБР

Трамп назвав головного претендента на посаду директора ФБР
Джерело:  CNN

Президент США Дональд Трамп заявив, що колишній сенатор від демократів Джо Ліберман - один із головних претендентів на посаду директора Федерального бюро розслідувань.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.

Виступаючи під час зустрічі з президентом Колумбії Хуаном Мануелем Сантосом, Трамп сказав, що він "дуже близький" до призначення нового директора ФБР. На питання, чи є 75-річний Ліберман головним кандидатом на цю посаду, Трамп відповів "так".

Читайте також: Трамп просив ФБР припинити розслідування проти Флінна, у Білому домі заперечують

Як повідомляють джерела, Трамп провів зустріч з Ліберманом і вважає його кандидатуру "підходящою".

Джо Ліберман - колишній американський сенатор (спочатку представляв інтереси Демократичної партії, потім був переобраний як незалежний кандидат) від штату Коннектикут. Він безуспішно балотувався на пост президента від Демократичної партії в 2004 році.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент США Дональд Трамп прокоментував несподівану відставку директора ФБР Джеймса Комі. За словами Трампа, Комі втратив довіру практично усіх у Вашингтоні — і республіканців, і демократів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?