Трамп назвав "найбільший обман" в історії політики США
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп назвав "найбільший обман" в історії політики США

Трамп назвав "найбільший обман" в історії політики США
Джерело:  online.ua

Справа про російське втручання у вибори президента США в 2016 році є "найбільшим обманом" в історії політики США. Про це написав на своїй сторінці в соцмережі американський глава Дональд Трамп, повідомляє ONLINE.UA.

"Фальсифікація російської змови - найбільший обман в історії американської політики", - написав Трамп.

Він вважає, що "полювання на відьом", як Трамп називає російську справу, навмисно сфальсифікували ще при його попереднику Обамі для того, щоб допомогти Хілларі Клінтон перемогти на виборах.

Нагадаємо, США підозрюють Росію у втручанні у вибори 2016 року. Раніше американський Мінфін назвав імена 12 осіб, які, за даними Вашингтона, працювали на ГРУ РФ, зламували сервери Демократичної партії і електронну пошту Хілларі Клінтон - всі названі особи опинилися під санкціями США.

Розслідування зв'язків команди Трампа з Росією досі триває в ФБР, воно проходить під керівництвом спецпрокурора Роберта Мюллера. Вже висунуті звинувачення 33 особам по російській справі, але в Москві продовжують заперечувати будь-яке втручання у виборчий процес в США. Зокрема, Путін називає ситуацію "мракобіссям" і "внутрішньополітичними чварами" в США, які псують відносини між Москвою і Вашингтоном.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Трампа звинуватили в тому, що він вручив Путіну перемогу в холодній війні, яка була не по зубах очільнику Кремля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?