Трамп назвав причину стрімкого падіння свого рейтингу
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп назвав причину стрімкого падіння свого рейтингу

Трамп назвав причину стрімкого падіння свого рейтингу
Джерело:  online.ua

Американський глава Дональд Трамп вважає, що його рейтинг стрімко падає через розслідування російського втручання у вибори президента США. Він упевнений, що якби не "полювання на відьом", то його позиції і рівень підтримки були би вище на 25 пунктів.

Про це президент США написав на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Трамп переконаний, що спецпрокурор Роберт Мюллер, який веде справу про втручання Росії в президентські вибори в США в 2016 році, і "17 злісних демократів" намагаються використовувати проти нього цю справу, щоб нашкодити республіканцям на проміжних виборах.

При цьому американський глава вважає, що у США зараз "краща за весь час" економіка, а падіння свого рейтингу він називає умілою роботою своїх супротивників.

Слід зауважити, що згідно з останнім опитуванням The Hill і Harris X, Трампа на посаді президента підтримують 48% американців. При цьому він не викликає схвалення у 52% громадян, 38% з яких заявили про категоричну незгоду з політикою чинного глави США.

При цьому на 14 вересня Трампа підтримали всього 40,9% американців, а число незгодних з його політикою підвищилося до 53,4% громадян. Про це повідомляло видання RealClearPolitics, враховуючи дані опитувань багатьох агентств.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що протягом останніх декількох місяців популярність президента Франції Еммануеля Макрона впала на 12 процентних пунктів- задоволені політикою французького лідера тільки 29% респондентів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?