Трамп неочікувано звернувся до РФ через ситуацію в Україні
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп неочікувано звернувся до РФ через ситуацію в Україні

Трамп неочікувано звернувся до РФ через ситуацію в Україні
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп в ході зустрічі з очільником МЗС Росії Сергієм Лавровим застеріг Кремль від будь-яких спроб втручання у майбутні президентські вибори в США, які, як відомо, пройдуть уже в 2020 році. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Reuters".

Окрім того, президент США не обділив увагою і ситуацію на Донбасі та в Криму. Дональд Трама наголосив, що РФ повинна обов'язково "врегулювати конфлікт з Україною". Згодом його заклик дублювала і адміністрація Білого дому.

Що цікаво, сам одіозний російський дипломат Сергій Лавров в ході спільної з держсекретарем Штатів Майком Помпео пресконференції стверджував, що питання виборів на їх переговорах не порушувалось. Окрім того, глава МЗС РФ зазначив, що офіційна Москва планувала оприлюднити спільне листування з жовтня 2016 до листопада 2017 року, яке б підтвердило її непричетність до втручання у вибори. Однак, за словами Лаврова, команда Дональд Трампа відкинула цю пропозицію.

Варто також звернув увагу на те, що очільник ФБР Крістофер Рей нещодавно виступив з важливою офіційною заявою. Він наголосив, що у Штатів немає жодних підстав вважати, що Україна втручалася в президентські вибори США в 2016 році.

"У нас немає інформації, що свідчить про те, що Україна втрутилася в президентські вибори 2016 року... Є різні люди, які говорять різні речі. Я думаю, для американського народу важливо бути вдумливим споживачем інформації, думати про її джерела", — сказав Рей.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на нормандському саміті Зеленський попросив одіозного російського дипломата, главу МЗС РФ Сергія Лаврова менше кивати головою, оскільки президента України така поведінка почала дратувати.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?