Трамп несподівано прокоментував зустріч Зеленського з Путіним
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп несподівано прокоментував зустріч Зеленського з Путіним

Трамп несподівано прокоментував зустріч Зеленського з Путіним

Президент Сполучених Штатів Дональд Трамп прокоментував майбутні переговори між Україною та РФ на рівні лідерів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".

На його думку, саміт "нормандської четвірки" 9 грудня може стати початком стрімкого програму у врегулюванні війни на Донбасі. Американський лідер назвав ситуацію в Україні дуже важливою.

"Я думаю, що прийдешня зустріч з Україною й Росією дуже важлива. І є можливість, що дуже великий прогрес може бути досягнутий. Я думаю, що це дуже важливо для України, але й так само важливо з точки зору Росії, що вони напрацюють угоду, мир, адже бої тривають вже довгий час, надто довго", - пояснив Трамп.

Нагадаємо, лідери країн "нормандської четвірки" зустрінуться у Парижі для обговорення війни в Україні. Перш за все мова буде йти про покрокове виконання мінських угод.

Як повідомляв ONLINE.UA, у фракції "Слуга народу"пояснили, що український президент Володимир Зеленський має плани мінімум та максимум. Перший полягає у припиненні вогню та поверненні полонених. Великий план передбачає загальну деокупацію окремих районів держави.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?