Трамп обізвав відомого політика "безжалісним вбивцею"
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп обізвав відомого політика "безжалісним вбивцею"

Трамп обізвав відомого політика "безжалісним вбивцею"
Джерело:  online.ua

Президент Єврокомісії Жан-Клод Юнкер стверджує, що президент США Дональд Трамп назвав його "безжалісним вбивцею" в ході саміту "Великої сімки" у Квебеку.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Euractiv.

"Трамп сказав мені минулого тижня: Жан-Клод - ти безжалісний вбивця. Вперше Люксембург став таким небезпечним для Сполучених Штатів. Я думаю, він мав на увазі це як комплімент, але я не впевнений", - розповів Юнкер під час своєї промови до обласної асамблеї Баварії в Німеччині.

Він також підкреслив, що Європейський Союз не може залишити нові тарифи з боку Сполучених Штатів без відповіді. Юнкер наголосив, що він та інші представники ЄС взагалі не налаштованІ на війну, але й не збираються мовчати, коли інші країни диктують, що їм потрібно робити.

"Це - незалежний континент. Багато хто воював за це", - сказав президент Єврокомісії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що президент Європейської ради Дональд Туск вирішив заступитися за канадського лідера Джастіна Трюдо, якого раніше розкритикували представники Білого дому, а також сам президент США Дональд Трамп.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?