Трамп обізвав відомого політика "відмороженим невдахою"
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп обізвав відомого політика "відмороженим невдахою"

Трамп обізвав відомого політика "відмороженим невдахою"
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп назвав "відмороженим невдахою" відомого політика, мера Лондона Садіка Хана. Варто зазначити, що останній дуже часто критикував очільника Білого дому в минулому, передає ONLINE.UA з посиланням на Twitter президента США.

"Садік Хан, який, як усі вважають, погано виконує свою роботу на посаді мера Лондона, виявив дурну недоброзичливість у зв’язку з візитом президента Сполучених Штатів – безумовно, найважливішого союзника Сполученого Королівства. Він - відморожений невдаха, який повинен сконцентрувати свою увагу на злочинності в Лондоні, а не на мені", - написав Трамп.

Очільник Білого дому також зазначив, що Хан йому нагадує "дуже тупого і некомпетентного мера Нью-Йорка де Блазіо, який також жахливо працював…".

"У будь-якому випадку, я з нетерпінням чекаю можливості стати великим другом Сполученого Королівства, і з нетерпінням чекаю мого візиту", - додав Трамп, уточнивши, що його літак заходить на посадку в лондонському аеропорту.

Нагадаємо, американський лідер перебуває з державним візитом у Великій Британії з 3 по 5 червня.

Як повідомляв ONLINE.UA, поінформовані джерела стверджують, що інформація про нібито відмову Дональда Трампа зустрічатися з новим українським президентом Володимиром Зеленським не відповідає дійсності. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?