Трамп опинився в епіцентрі скандалу через сварку з британською королевою
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп опинився в епіцентрі скандалу через сварку з британською королевою

Трамп опинився в епіцентрі скандалу через сварку з британською королевою
Джерело:  online.ua

Єлизавета ІІ поскаржилась прем’єру Австралії на американського лідера Дональта Трампа, чий вертоліт пошкодив її улюблену галявину перед Букінгемським палацом. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Times.

"Можливо, він прагнув купити великі простори Гренландії, але, якщо досвід королеви щось значить, Дональду Трампу не можна довіряти і клапоть газону" - пише видання.

Варто зазначити, що Трамп наполіг на тому, щоб двічі за один день прилетіти в Букінгемський палац на вертольоті, який приземлявся на галявині і пошкодив траву. Зразу ж після візиту Трампа в палац королева виказала своє занепокоєння з приводу стану галявини Скотту Моррісону, прем'єр-міністру Австралії, який також прибув у Британію на відзначення річниці висадки союзників у Європі в червні.

"Він вийшов з літака і відправився прямо до палацу, щоб побачити королеву, а вона повела його в сад і сказала: "Погляньте на мою галявину – вона зіпсована", - розповіло джерело видання.

Вказано, що від тепла двигунів вертольота трава висохла, а його колеса пошкодили дерен.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Меланія Трамп здивувала дивною емоцією під час зустрічі з російським президентом Володимиром Путіним в Гельсінкі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?