Трамп отримав "ляпаса" від Twitter і Facebook за скандальні звинувачення
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп отримав "ляпаса" від Twitter і Facebook за скандальні звинувачення

Трамп отримав "ляпаса" від Twitter і Facebook за скандальні звинувачення
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп відзначився новими гучними звинуваченнями прямо у розпал підрахування голосів на виборах — він оголосив, що демократи влаштували фальсифікації з голосуванням поштою. Натомість Twitter частково зблокував твіти політика. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на соцмережу.

За словами чинного президента, демократи намагаються нібито "вкрасти вибори". Саме цей твіт не сподобався адміністрації.

"Частина або весь вміст цього твіту є суперечливим і може водити в оману щодо участі у виборах чи іншому громадському процесі", - так позначили повідомлення Трампа.

Той стверджував, що американці (якимось чином) продовжують голосувати, бо виборчі дільниці продовжують отримувати бюлетені. Утім, до них надходять документі, які заповнили громадяни по всім правилам у день голосування.

"Ми перемагаємо, але вони намагаються вкрасти вибори. Ми ніколи не дозволимо їм це зробити. Після закриття виборчих дільниць не можна голосувати", - вважає він

Також Трамп оголосив себе переможцем на виборах, хоча підрахування все ще триває. На це вже відреагувала адміністрація Facebook. У компанії нагадали, що результаті ще не оголошено офіційно, а висновки республіканського політика щонайменше передчасні, тож можуть вводити людей в оману.

Голосування відбулося 3 листопада, наразі дільниці закриті й триває процес підбиття підсумків.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Сполучених Штатів триває процес підрахунку голосів на виборах президента, однак це не завадило чинному лідеру Дональду Трампу та його опоненту-демократу оголосили свої перемоги. Наразі "боротьба" продовжується у кількох "пурпурних" штатах, які зазвичай коливаються між кандидатами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?