Трамп перемагає: соцмережі приголомшені результатами виборів в США
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп перемагає: соцмережі приголомшені результатами виборів в США

Трамп перемагає: соцмережі приголомшені результатами виборів в США
Джерело:  online.ua

У соціальних мережах приголомшені попередніми результатами підрахунку голосів в США, згідно з якими в президентських перегонах перемагає кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп.


ВИБОРИ В США-2016: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН


Про це повідомляє ONLINE.UA.


«Прикро, звичайно, за Америку, але скажіть - а ви можете уявити собі такі непередбачувані президентські вибори в Росії?», - пише користувач Twitter «Дядечко Шу».


Інін Микола: Можемо, після уходу Путіна ....


Ельвіра: У Росії немає виборів, це ж усім відомо.


Нічого святого!: Прикро? Це вибір Америки, і його потрібно поважати. А ось що прикро - в Росії ніколи не буде таких непередбачуваних виборів, ви маєте рацію.





HighVoltage: Ти забув, що Трамп обіцяв вислати всіх мігрантів.


«Перемога Трампа - найбільше F ... CK YOU істеблішменту в двохсотлітньої американської історії», - написав у Twitter продюсер групи «Війна» і екс-продюсер Pussy Riot Петро Верзілов.




Русский дятел®: Стривай, спочатку Дональд повинен зробити великою Росію.


Алекс: Загалом, нічого страшного немає. Просто світу потрібно знову пройти через пекло. Ми просто відчули його раніше.



Як повідомляв ONLINE.UA,  на материковій частині США закрилася остання виборча дільниця - проголосували жителі селища Адак на Алясці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?