Трамп першими указами почав боротися з тим, що робив Обама
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп першими указами почав боротися з тим, що робив Обама

Трамп першими указами почав боротися з тим, що робив Обама
Джерело:  Голос Америки

Після  інавгурації президент США Дональд Трамп  підписав перший указ, в якому доручив федеральним відомствам послабити обмеження, пов'язані з масштабною реформою охорони здоров'я, прийнятої за ініціативою його попередника Барака Обами.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Голос Америки.
Трамп підписав указ в Овальному кабінеті Білого дому в присутності віце-президента США Майка Пенса й глави адміністрації президента Райнса Прібуса. Прібус заявив, що указ спрямований на «мінімізацію економічного тягаря» Закону про доступну охорону здоров'я, прийнятому в 2010 році «напередодні його скасування».

Читайте також: Трамп пожартував, підписуючи перші укази на посаді президента США: з'явилося відео
Про інші деталі підписаного указу не повідомляється. Коментуючи перший день на посаді президента США Трамп сказав: «Це був завантажений, але хороший день. Прекрасний день".
Відзначимо, що в ході передвиборної кампанії Трамп виступав проти цього закону і багато разів обіцяв його скасувати і замінити іншим актом.
Як повідомляв ONLINE.UA,  Сенат США затвердив генерала Корпусу морської піхоти у відставці Джеймса Меттіса, який критикував президента Росії Володимира Путіна, в якості глави Пентагону.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?