Трамп підготував Путіну неприємний сюрприз
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп підготував Путіну неприємний сюрприз

Трамп підготував Путіну неприємний сюрприз
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп підписав указ про введення нових санкцій проти Росії у справі отруєння Скрипалів. Про це стало відомо виданню Politico від двох власних джерел, передає ONLINE.UA.

На жаль, ЗМІ поки не змогло дізнатися, про які саме санкції йдеться.

В 2018 році адміністрація Трампа ввела перший пакет санкцій у справі отруєння в Солсбері. Закон вимагав, що президент повинен запровадити другий раунд санкцій, якщо виявиться неможливим встановити, що відповідна держава припинила використання хімічної зброї.

"Американські спецслужби не знайшли такого підтвердження щодо Росії, яка продовжує заперечувати свою відповідальність за атаку на Скрипалів. Втім Дональд Трамп, який не хотів суперечити президенту РФ Путіну, загальмував процес введення другого раунду санкцій.На початку цього тижня лідери комітету з іноземних справ Палати представників США демократ Еліот Енгель і республіканець Майкл Маккол закликали Трампа у листі ввести другий пакет санкцій проти РФ", - сказано в повідомленні.

Державний департамент і міністерство фінансів США підготували пакет санкцій в кінці березня, але з того часу вони чекають на підписання президентом.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  офіційний Київ продовжив на 2020 рік дію заборони на ввезення в країну російських товарів.  Відповідний документ від 5 липня опублікований на сайті Кабміну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?