Трамп планує кадрові перестановки у Білому Домі через скандал із Росією
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп планує кадрові перестановки у Білому Домі через скандал із Росією

Трамп планує кадрові перестановки у Білому Домі через скандал із Росією

Президент США Дональд Трамп вирішив здійснити кадрові перестановки та створити "оперативний пункт" через збільшення питань щодо його передвиборчої кампанії і можливого втручання Росії у виборчий процес.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Радіо Свобода".

За інформацією низки іноземних ЗМІ, серед яких The Washington Post, The New York Times і Reuters, колишній менеджер передвиборчої кампанії Трампа Корі Левандовські та головний стратег американського президента Стівен Беннон можуть очолити цей "пункт".

Також Дональд Трамп планує кадрові зміни у Білому домі.

Ця інформація з’явилася після того, як ЗМІ повідомили, що розслідування щодо впливу Росії на президентську кампанію у США підійшло до близького оточення Трампа у Білому домі.

Читайте також: Кушнер таємно контактував з послом Росії мінімум тричі - Reuters

The Post і Times повідомляли, що зять і головний радник американського президента Джаред Кушнер, як вважають, мав контакти з Москвою перед інавгурацією Трампа і пропонував створити канал для секретного зв’язку між командою Дональда Трампа та Кремлем.

ФБР, кілька комітетів Конгресу і спеціальний радник, призначений Міністерством юстиції, досліджують заяви про втручання Росії у вибори в США в 2016 році і можливі зв’язки між командою Трампа і Росією. Кушнер – єдиний чинний посадовець Білого дому, дії якого детально аналізують.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Білому домі переглядають деякі санкції США щодо Росії, які були запроваджені адміністрацією 44-гопрезидента Барака Обами, але у чинного голови держави Дональда Трампа поки немає чіткої позиції відносно російського питання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?