Трамп починає гучне розслідування у США: соцмережі веселяться
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп починає гучне розслідування у США: соцмережі веселяться

Трамп починає гучне розслідування у США: соцмережі веселяться
Джерело:  online.ua

Президент США  Дональд Трамп  пообіцяв провести "велике розслідування шахрайства на виборах", після того як заявив про мільйони нелегальних виборчих бюлетенів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на bbc.com.
За словами Трампа, розслідування буде включати в себе "тих зареєстрованих для голосування у двох штатах, тих, хто був незаконним".
Крім того, за словами Трампа, розслідування буде зосереджено на "тих, зареєстрованих для голосування, хто вже помер (і багато дуже давно)".
Читайте також: Британський пропагандист ДНР звернувся до Трампу: в соцмережах регочуть
Трамп також заявив, що до п'яти мільйонів незаконних голосів було віддано за кандидата в президенти США Хілларі Клінтон на виборах в листопаді 2016 року, проте доказів він не надав.
"Залежно від результатів, ми зміцнимо процедуру голосування", - додав Трамп.
При цьому у соцмережах новина розсмішила користувачів.
«Шо робиться, шо робиться! Каруселі, пєчєньє, мертві душі. І це не наші вибори, а гамериканські », - пише у своєму Facebook український блогер Антон Ходзьо.


Gennadii Bondarenko: Ну так Манафорт на мишах потренувався спочатку. Країна розвиненої демократії виявилася не готова до сучасних технологій.
Як повідомляв ONLINE.UA,  прес-секретар президента США Шон Спайсер заявив, що американський лідер Дональд Трамп упевнений в тому, що зможе налагодити відносини з Росією, тому що "він вміє укладати угоди".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?