Трамп поговорив про Донбас з відомим критиком Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп поговорив про Донбас з відомим критиком Росії

Трамп поговорив про Донбас з відомим критиком Росії
Джерело:  Reuters

Президент США Дональд Трамп під час телефонної розмови обговорив з генеральним секретарем НАТО Йенсом Стотенбергом можливості мирного вирішення ситуації на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.
У Білому домі заявили, що під час телефонної розмови генсек НАТО торкнувся теми війни на Донбасі. Трамп і Столтенберг також обговорили можливості для мирного врегулювання конфлікту уздовж українського кордону.
Крім того, Стотенберг домовився про зустріч Трампа з лідерами країн НАТО в травні 2017 року.
Читайте також: З'явилося відео з відповіддю Трампа на слова про Путіна-вбивцю
Сторони також обговорили, як змусити всіх членів НАТО виконувати критерії за витратами на оборону, адже нинішню норму в 2% від ВВП і більше виконує менше чверті всіх членів. Під час своєї передвиборчої кампанії Трамп неодноразово піднімав тему зменшення підтримки членів Альянсу, які не виконують свої фінансові зобов'язання.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  генсек НАТО Йенс Стотенберг відповів Росії на її реакцію щодо розширення Альянсу, порадивши Кремлю "розслабитися".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?