Трамп пообіцяв захищати Японію силою зброї
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп пообіцяв захищати Японію силою зброї

Трамп пообіцяв захищати Японію силою зброї

Президент США Дональд Трамп заявив про готовність застосувати військову силу для захисту Японії від загроз Північної Кореї.
Про це він сказав у ході телефонної розмови з прем'єр-міністром Японії Сіндзо Абе, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на AFP.
"Президент підкреслив, що США стоять разом зі своїми союзниками Японією і Південною Кореєю перед обличчям серйозної загрози, яку продовжує представляти Північна Корея", - йдеться в повідомленні.
Крім того, Трамп запевнив, що "США продовжать зміцнювати свої можливості щодо стримування і оборони самих себе і своїх союзників при використанні повного спектру військових можливостей".
Читайте також: КНДР провела нові ракетні випробування: стали відомі подробиці


Нагадаємо, раніше стало відомо, що 4 квітня КНДР запустила балістичну ракету в бік Японського моря.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше США ввели нові санкції проти низки громадян Північної Кореї, котрі проживають на території третіх країн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?