Трамп порушив протокол, роздаючи номер свого мобільного лідерам держав
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп порушив протокол, роздаючи номер свого мобільного лідерам держав

Трамп порушив протокол, роздаючи номер свого мобільного лідерам держав
Джерело:  Associated Press

Президент США Дональд Трамп роздавав номер свого мобільного телефону лідерам держав, порушивши таким чином дипломатичний протокол.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Associated Press.

Видання, посилаючись на джерела, пише, що Трамп роздавав свій номер телефону світовим лідерам і закликав телефонувати йому безпосередньо, що порушує дипломатичний протокол і викликає побоювання з приводу безпеки режиму і секретності комунікацій головнокомандувача США.

Читайте також: У Трампа є дві цілком реальні проблеми з Росією - американські ЗМІ

Йдеться про лідерів Канади і Мексики. Зазначається, що з двох тільки канадський прем'єр-міністр Джастін Трюдо скористався нагодою.

Як розповів виданню неназваний французький чиновник, Трамп також обмінявся телефонами з президентом Франції Еммануелем Макроном. Видання також зазначає, що в жодній державі не відповіли на їхні запити щодо цієї інформації.

Як повідомляв ONLINE.UA, влада десяти міст США закликає Конгрес почати процедуру імпічменту Дональда Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?