Трамп поскаржився на Єлизавету ІІ
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп поскаржився на Єлизавету ІІ

Трамп поскаржився на Єлизавету ІІ
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп стверджує, що королева Єлизавета ІІ змусила його чекати під час його першого офіційного візиту до Великої Британії, передає ONLINE.UA з посиланням на Politico.

Окрім того, голова Білого дому звинуватив ЗМІ у неправдивих повідомленнях, нібито насправді на зустріч запізнився він.

Трамп заявив, що прибув на 15 хвилин швидше на зустріч з "неймовірною королевою". Він критикував "фейкові, фейкові огидні новини", у яких стверджувалось, що він був єдиним, хто запізнився на зустріч.

Зазначимо, що візит американського лідера до Британії транслювався у прямому ефірі, включно з кадрами, на яких королева чекала на Трампа 12 хвилин, поглядаючи на годинник.

"Я приземлився… І чекав з охороною короля і королеви… Я чекав. Я прибув на 15 хвилин швидше і чекав з моєю дружиною, це нормально. Це ж королева, чи не так? Ми можемо на неї чекати. Але я прибув трохи швидше", - розповів Трамп.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що користувачі помітили в прикрасах королеви тролінг глави Білого дому — вони вважають, що своїми аксесуарами Єлизавета II тонко висловила особистий протест проти політики Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?