Трамп пригрозив гальмувати допомогу Україні: що сталося
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп пригрозив гальмувати допомогу Україні: що сталося

Трамп пригрозив гальмувати допомогу Україні: що сталося
Джерело:  online.ua

Очільник Білого дому Дональд Трамп заявив, що гальмуватиме фінансову допомогу Україні, доки Європа не почне вкладати в нашу країну більше. З даною заявою він виступив по прибутті на Генасамблею ООН, повідомляє ONLINE.UA.

"Ці кошти були виплачені", - сказав Трамп, відповідаючи на запитання, чому він наказав призупинити виплати військової допомоги Україні. - Вони були повністю виплачені, але моя претензія завжди полягала в наступному - і я знову буду призупиняти і призупиняти доти, доки Європа та інші країни не зроблять свій вклад в Україну, тому що вони цього не роблять. Тільки Сполучені Штати. Ми вкладаємо більшу частину грошей. І я запитую, чому так? Я наполягаю на цьому, щоб Європа також вкладала гроші в Україну", - наголосив він.

Очільник Білого дому наголосив, що хоче, щоб Німеччина, Франція і Європейський Союз також вкладали гроші.

Як повідомляв ONLINE.UA, Пристайко раніше висловлював думку, що  саміт лідерів "нормандського формату", над яким наразі працюють чотири сторони, може завершитися підписанням великої угоди.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?