Трамп прийняв гучне і неоднозначне кадрове рішення
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп прийняв гучне і неоднозначне кадрове рішення

Трамп прийняв гучне і неоднозначне кадрове рішення
Джерело:  CNBC

Новообраний президент США Дональд Трамп збирається призначити свого зятя Джареда Кушнера старшим радником глави держави.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телеканал CNBC.
Про те, що чоловік дочки новообраного президента США Іванки Трамп може зайняти пост одного з ключових радників в Білому домі, повідомляла також газета The Wall Street Journal. При цьому видання не виключало, що Кушнер може обмежитися роллю неофіційного помічника Трампа, відмовившись від посади в Білому домі.

Читайте також: Трамп грубо відповів на випад знаменитої актриси на його адресу
Раніше ЗМІ також припускали, що 35-річний Кушнер, який є власником тижневика New York Observer, може бути призначений на посаду глави апарату співробітників Білого дому. Однак Трамп заявив, що цю посаду обійме голова Національного комітету Республіканської партії Райнс Прібес.
Як повідомляв ONLINE.UA,  Трамп висунув на пост директора національної розвідки колишнього сенатора від штату Індіана Деніела Коутса, який відомий своїми антиросійськими поглядами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?