Трамп прокоментував свій дивний вчинок із Меркель
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп прокоментував свій дивний вчинок із Меркель

Трамп прокоментував свій дивний вчинок із Меркель
Джерело:  FT

Американський президент Дональд Трамп розповів, чому під час зустрічі з канцлером Німеччини Ангелою Меркель відмовився потиснути їй руку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Financial Times.
Президент Трамп пояснив свій вчинок тим, що не почув прохання репортера.
"У мене була відмінна зустріч з канцлером Меркель. Я потиснув їй руку близько п'яти разів, потім ми сиділи на двох стільцях. Я припускаю, що репортер сказав потиснути їй руку, але я цього вже не чув", - зазначив президент США.

Читайте також: З вас 300 мільярдів: ЗМІ дізналися про інцидент на зустрічі Трампа і Меркель
Нагадаємо, президент Трамп відмовився потиснути руку канцлеру Німеччини Ангелі Меркель, коли політики вийшли до преси для спільної фотографії. Журналісти кілька разів попросили Трампа і Меркель потиснути один одному руки. Після цього Меркель звернулася до Трампа: "Вони хочуть, щоб ми потиснули руки". Але президент США проігнорував слова лідера ФРН.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Білому домі спробували виправдати президента США Дональда Трампа після інциденту на зустрічі з Ангелою Меркель, коли він, не дивлячись на прохання журналістів і канцлера Німеччини, відмовився потиснути їй руку перед фотожурналістами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?