Трамп прокоментував зустріч з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп прокоментував зустріч з Путіним

Трамп прокоментував зустріч з Путіним
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп заявив, що, ймовірно, зустрінеться з очільником Кремля Володимиром Путіним уже в листопаді, коли обидва будуть брати участь у заходах в Парижі, присвячених завершенню Першої світової війни, передає  ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

"Я думаю, що, ймовірно, ми зустрінемось. Зустріч ще не організована. Ймовірно, це буде зроблено", - сказав американський лідер.

В ході переговорів в Москві між Путіним та радником Трампа з питань національної безпеки Джоном Болтоном обидві сторони заявили, що попередня домовленість про зустріч 11 листопада у столиці Франції була досягнута. Сам очільник Кремля повідомив Болтону, що хоче провести нові переговори з Трампом, і запропонував зустрітися у Парижі наступного місяця.

За попередніми даними, президенти США та РФ візьмуть участь у заходах в Парижі 11 листопада, присвячених завершенню Першої світової війни. Путін запропонував Трампу зустрітися на "полях" урочистостей, а Болтон сказав, що він вважає, що Трамп очікує зустрічі.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Росії  Володимир Путін стверджує, що РФ здатна на ядерний удар тільки в разі удару у відповідь.  За його словами, в такому випадку, росіяни стануть мучениками і потраплять в рай.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?