Трамп проти Клінтон: стало відомо про кумедну історію в США
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп проти Клінтон: стало відомо про кумедну історію в США

Трамп проти Клінтон: стало відомо про кумедну історію в США
Джерело:  online.ua

У мережі опублікована кумедна історія про систему передбачення переможців президентських виборів у США, при цьому система в 2016 році пророкує перемогу кандидату від Республіканської партії Дональду Трампу.
Про це повідомляє ONLINE.UA на Facebook журналіста Івана Яковини.
«Є такий не дуже відомий у нас американський політолог - Аллан Ліхтман (Allan Lichtman). Він винайшов систему передбачення результатів президентських виборів в США, яка з 1984 року жодного разу (!) не давала збоїв», - написав Яковина.
«Послухав тут недавно його інтерв'ю. Ліхтман в люті. Його система за всіма параметрами пророкує обрання Трампа. Мало того, що політолог просто на дух його не переносить, так ще і шансів ніяких на обрання Трампа просто немає! Схоже, вперше його система дасть збій. Чи ні. Незрозуміло, що для бідолахи Ліхтманп гірше», - продовжив журналіст.
Він також порадив тим, хто цікавиться, прочитати книгу Ліхтмана, яка називається "The Keys to the White House: A Surefire Way of Predicting the Next President".
Як повідомляв ONLINE.UA, кандидат в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон перемогла Трампа в третьому, фінальному раунді теледебатів в університеті Невади в Лас-Вегасі в США, які відбулися 20 жовтня.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?